Dodaj do ulubionych

Polecamy

Liczba osób online

Naszą witrynę przegląda teraz 61 gości 
 Śląskie Forum Ślubne :: Ślub i wesele - ogólnie
Witaj Gość   [Zarejestruj się]  [Zaloguj się]
Zamieść odpowiedź
 Temat :Fotograf z Wrocławia.. 16-09-2011 22:51:17 
Szogun

Gość
Witam poszukuję profesjonalnego fotografa z Wrocławia. Zależy mi w sumie na kilkuset zdjęciach, stworzeniu albumu oraz fotoreportażu. Proszę o pomoc.
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 28-09-2011 11:44:36 
Gość

Gość
Jeśli chodzi o fajne fotoreportaże (które krążą już od roku od wesela mojej siostry po naszej rodzinie) i oczywiście fotografa bo jedno jest powiązane z drugim to brała ona fotografa od firmy Arem
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 26-10-2011 13:31:27 
Gość

Gość
A tak w ogóle to bardzo się podoba Jaguar XJ8, nie obraziłbym się takim jechać na mój ślub. W ogóle jakby tak się przyjrzeć to auto nie wymaga jakichś specjalnych dekoracji. Tak jakby był stworzony do przewożenia młodej pary:D
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 05-11-2011 01:37:04 
Szogun

Gość
Wielkie dzięki za odpowiedź. Szkoda, że tak mało osób ale cóż. Jestem po rozmowach z firmą i w zasadzie na dniach podpiszemy umowę. Dzięki raz jeszcze.
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 18-11-2011 12:53:54 
Gość

Gość
Polecam arem, miło wspominam współpracę ;)
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 15-12-2011 03:24:43 
szifra
Nowicjusz
Dołączony: 15-12-2011 02:21:03
Ja chciałam państwu polecic fotografów dla których od czasu do czasu pracuje jako wizazystka i jestem pod duzzzzzzzym wrazeniem ich zdjec plus to bardzo sympatyczni ludzie co tez nie jest bez znaczenia kiedy ktos ma nam towarzyszyć przez cały dzien ;) . Warto zajrzec na ich strone http://www.weddie.pl/ pracuja na terenie całej polski .
Są członkami dwóch profesjonalnych organizacji: Wedding Photojournalist Association (WPJA) oraz Artistic Guild Of The Wedding Photojournalist Association (AG|WPJA) zrzeszających najlepszych fotografów ślubnych z całego świata.

Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam !!
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
 Temat :Odp:Fotograf z Wrocławia.. 26-12-2011 19:04:49 
Gość

Gość
Popieram wypowiedzi powyżej, trafiłam tutaj z Google.
Logowano IP
Cytuj Szybka odpowiedź
Zamieść odpowiedź
Strona # 
 Szybka odpowiedź